Review 1 Rahsia Pemikat Jualan – Kitab Utama

Review 1 Rahsia Pemikat Jualan – Kitab Utama

Lepas saja dapat akses daripada Tuan Raja Safuan LD terus download Rahsia Pemikat Jualan.

Sebelum anda mendapatkan ebook ini pasti anda nak tahu serba sedikit kandungannya. Berbaloi ke tidak, sesuai ke tidak untuk anda dan saya di Lubuk Digital akan dedahkan kepada anda.


LD dapat 15 fail kesemuanya untuk pakej premium.

Jujur LD katakan ebook ini memang berbaloi untuk dimiliki. Ianya ditulis oleh lejen dalam copywriting iaitu Tuan Raja Safuan dan Tuan Zahrul Azua. LD pernah beli buku tulisan Zarul Azua iaitu Rahsia Membina Senjata Jualan, masih guna lagi sampai sekarang.


Nampak dah lusuh tapi isinya tetap segar.

Cukup cerita mengenai buku, sekarang nak fokus pada ebook Rahsia Pemikat Jualan.

Dalam ebook “Kitab Utama” menjelaskan mengenai apa itu copywriting dan bagaimana setiap elemen dalam copywriting itu dapat menjadi penentu kepada prospek untuk membeli.

Setiap point akan dihuraikan supaya mudah untuk difahami dan sebab kenapa jualan berlaku.

Huraian lengkap topik utama dengan sub topik.

Dalam ebook 1 ni paling best bab emosi. Tak tahu yang manusia ni ada empat gear emosi. Gelaran dalam ebook ianya dipanggil dengan singkatan P-M-K-T. Kalau ditambah dengan huruf vokal akan jadi PeMiKaT

Yang ni LD tak dapat nak dedahkan sebab ianya merupakan KUNCI untuk menguasai emosi manusia untuk membeli. Nak tahu kena dapatkan ebook Rahsia Pemikat Jualan.

Bab seterusnya anda akan belajar asas untuk membina ayat menggunakan formula PeMiKaT.

Dalam bahagian ini anda akan faham bagaimana cara untuk memastikan setiap element diguna dengan baik supaya lebih mudah untuk membina ayat jualan. Dari sini anda sudah boleh buat ayat iklan sendiri.

Maksudnya sambil baca boleh terus rangka copywriting.

Kalau masih tidak faham, anda akan disajikan dengan contoh ayat jualan berserta huraian. Disini LD yakin anda sudah faham 90% apa yang disampaikan.

Bahagian terakhir dalam ebook pertama ini adalah mengenai EMPATI.

Bahagian ni akan membuatkan anda lebih memahami prospek atau target anda. Siapa mereka, apa masalah mereka, apa yang mereka cakap, apa yang mereka lakukan, apa yang mereka miliki anda perlu tahu.

Segala maklumat ini nanti anda boleh gunakan untuk dijadikan sebagai ayat jualan. Bukan sekadar ayat jualan biasa tetapi terus kepada prospek yang berkualiti dan berpotensi untuk membeli.

Sebenarnya banyak lagi maklumat-maklumat penting yang anda perlu tahu. LD tak boleh nak dedahkan semuanya disini atas faktor menghormati hak cipta pemilik. Kalau nak tahu lebih lagi anda boleh dapatkan Rahsia Pemikat Jualan.

Ilmu yang memang berbaloi untuk dimiliki.

Dalam sedikit masa lagi LD akan buat review sambungan.

Moga dengan perkongsian ini dapat memberi keyakinan kepada anda untuk memiliki Rahsia Pemikat Jualan.

JANGAN BELI Panduan Bisnes Part Time Shopee!

JANGAN BELI Panduan Bisnes Part Time Shopee!

Semenjak Shopee menjadi platform pilihan kepada penjual di luar sana, panduan bisnes part time Shopee semakin ramai penulisnya. Anda akan dapat lihat banyak ebook berkaitan dengan Shopee ditulis dan dijual pada harga yang berbeza. Semuanya bertujuan untuk mendapat keuntungan. Oleh sebab itu anda perlu tahu kenapa anda perlukan panduan berbayar dan kenapa pula anda tidak perlukannya.

Kenapa Perlukan Panduan Berbayar

Kebiasannya panduan berbayar akan menerangkan kesemuanya daripada A-Z. Anda cuma perlu ikut langkah yang sudah disediakan dalam panduan. Tidak perlu pening kepada nak fikir mana satu yang perlu buat dulu. Semuanya sudah dipermudahkan, anda cuma perlu ikut.

Bagi kami di Lubuk Digital, perkara yang paling penting setelah mendapatkan panduan berbayar adalah “after sale services”. Bantuan sokongan selepas jualan merupakan sesuatu yang sangat berharga dan tidak ada dalam panduan percuma.

Anda mungkin dapat belajar sendiri secara percuma tetapi bagaimana sekiranya anda menghadapi masalah. Tersekat dimana-mana dan tidak tahu cara untuk menyelesaikan masalah tersebut? Dimana tempat anda untuk mendapatkan bantuan? Sekiranya penyedia panduan percuma ada menyediakan bantuan, adakah bantuan atau masa yang mereka ada juga percuma? Itu persoalan yang perlu anda jawab.

Kenapa Perlukan Panduan Percuma

Sekiranya anda tidak mempunyai modal yang mencukupi dan mempunyai banyak masa terluang, anda boleh manfaatkan masa ini untuk mencari panduan percuma.

Panduan percuma hanya sesuai untuk mereka yang pandai berdikari dan komited dengan usaha serta pandai mencari jalan penyelesaian sendiri.

PERINGATAN, anda boleh manfaatkan panduan percuma TETAPI sekiranya anda ingin bermula dengan RM0 “ZERO” di Shopee, ianya tidak sesuai.

Anda masih lagi perlukan modal untuk membeli produk sekalipun ianya cuma dropship. Konsepnya sama seperti website ecommerce vendor yang lain, Shopee akan TAHAN duit pembelian sehinggalah pelanggan sahkan produk mereka sudah diterima. Sekiranya pembeli tidak sahkan selepas barang diterima, anda perlu menunggu sehingga tempoh yang ditetapkan Shopee berakhir. Ini bagi mengelakkan pembeli terpedaya dengan penipuan scammer.

Kalau betul-betul nak belajar buat duit part time Shopee saya cadangkan anda untuk belajar melalui “Panduan Bisnes Part Time Shopee“.

Panduan Part Time Shopee

Dalam panduan ini anda akan belajar asas yang ada dalam platform Shopee. Kalau anda sudah kenal dengan semua fungsinya, mungkin anda akan rasa panduan ini tidak memberi maklumat yang anda mahukan.

YA, ianya betul. Platform Shopee memang direka untuk mempunyai sistem yang sangat mudah digunakan. Anda boleh belajar semuanya sendiri tanpa perlukan panduan berbayar.

TETAPI dalam panduan ini kesemuanya sudah disusun langkah demi langkah supaya anda tidak tertinggal bahagian yang penting dalam persiapan. Menariknya, anda juga akan dikongsikan dengan tips dan trik yang kebanyakkanya seller tidak tahu.

BONUS PEMBELIAN.

Bonus ini yang menambah nilai produk utama.

 Bonus Panduan Bisnes Part Time Shopee

Ada koleksi lebih 200 list produk yang boleh anda muat naik terus ke Shopee store. Tidak perlu risau sekiranya tidak ada produk untuk dijual kerana semuanya sudah disediakan. Anda cuma tinggal upload masuk store.

Bonus Panduan Bisnes Part Time Shopee

Bantuan sokongan melalui telegram. Bantuan ini akan diberikan oleh penulis sendiri. Sekiranya ada apa-apa persoalan, anda boleh terus tanya di dalam group.

Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.
6. Perlukan guru untuk belajar dan memberi bantuan.
7. Ada modal untuk dilaburkan untuk beli Panduan Bisnes Part Time Shopee.
8. Ada modal untuk bayar produk dropship.

NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

JANGAN BELI Panduan Bisnes Part Time Shopee..

1. Kalau Malas nak ‘take action‘.
2. Kalau nak kaya cepat tanpa usaha lebih.
3. Kalau berharap goyang kaki dapat duit semata-mata.
4. Kalau dah menjana income lumayan di Shopee.
5. Kalau tak boleh sabar dalam berbisnes.
6. Tidak ada modal untuk bayar produk dropship
p/s: Yang dah rasa dia advance dah dalam Shopee ni, tak perlu la nak beli ebook ni ya.

Kesimpulannya anda perlu kenal pasti sebab-sebab penting sebelum mendapatkan sebarang panduan berbayar. Adakah ianya satu keperluan atau tidak. Belilah atas sebab untuk belajar dan memperbaiki kewangan. Anda boleh dapatkan panduan tersebut dengan tekan disini.

Anda rasa artikel ini menarik? Kongsi sekarang.

20 Ebook PLR – RM20

20 Ebook PLR – RM20

Himpunan 20 ebook PLR pada harga istimewa.

Jika anda sedang mencari produk untuk dijual dan mahukan keuntungan 100%, anda berada di tempat yang betul. Anda boleh bermula dengan menjual ebook. Maksudnya bukanlah beli ebook orang lain kemudian jual semula tanpa pengetahuan pemilik asal. Itu bukanlahcara yang betul. Anda perlu mempunyai lesen sekiranya anda ingin menjual semula produk tersebut.

Anda beruntung kerana disini anda akan mendapat ebook beserta lesen jualan (PLR) semula. Dengan adanya lesen PLR, anda boleh menjual semula kesemua ebook ini dalam keadaan asal atau terjemahkan ke dalam bahasa Melayu kemudian jual semula pada harga yang anda mahukan.

Anda akan dapat 20 ebook dalam bahasa Inggeris berserta lesen PLR. Maksudnya anda boleh buat apa saja pada ebook ini malah meletakkan nama anda sendiri sebagai penulis ebook.

Dibawah saya sertakan senarai 20 ebook untuk anda..
1. Profit Funnel Ideas
2. Fire Your Boss
3. Blogging Basics For Beginners
4. List Building Strategies
5. Winning The Affiliate War
6. Out Of Control Viral Marketing
7. Explode Your Monthly Income With PLR
8. Real Estate Investment
9. Unlimited Customers Goldmine
10.Exploding Your Sales
11.Google AdSense A To Z
12.Affiliate Marketing A To Z
13.Email Marketing A To Z
14.How To Make Your Home Sell
15.Get Paid To Write A Book
16.Write More Effective Ads
17.Top Affiliate Tactics
18.Recurring Income Secrets
19.7 Infamous Resell Rights Questions
20.EBook Marketing Exposed

Saya TIDAK mahu berikan anda kualiti yang tidak memuaskan. Disebabkan itu saya sudah menghasilkan semula ecover asal dan sertakan bersama dengan fail PSD untuk memudahkan anda membuat perubahan pada masa akan datang.

Anda boleh lihat design ecover bahasa Inggeris dibawah..

Flat Image

3D eCover Image

Ebook yang anda akan dapat juga disertakan dengan ecover dalam versi Melayu. Sekiranya anda berminat untuk menterjemahkan ebook ini ke dalam bahasa Melayu pada masa akan datang, anda tidak perlu lagi untuk mengupah designer kerana design professional sudah disediakan untuk anda.
TETAPI sekiranya anda ingin membuat perubahan pada design tersebut, anda boleh lakukan sendiri kerana fail PSD juga diberikan kepada anda. Anda boleh gunakan design ini berulang kali dan hasilkan seberapa banyak ebook cover yang anda mahukan. Tiada had penggunaan.

Anda boleh lihat design ecover bahasa Melayu dibawah..

Flat Image

3D eCover Image

Ini merupakan gabungan koleksi unik dimana ebook dalam bahasa Inggeris dan ebook cover dalam bahasa Melayu digabungkan bersama dan disertakan dengan lesen PLR.

Dengan Lesen PLR anda dibenarkan untuk:
Boleh jual semula kesemua ebook dan ecover beserta lesen
Boleh edit dan tukar nama penulis
Boleh gabung beberapa ebook jadi satu dan jual
Boleh jual secara berasingan
Boleh guna dan baca untuk kegunaan sendiri
Boleh print dan jadikan sebagai buku
Boleh jadikan sebagai post untuk blog
Boleh jadikan sebagai emel untuk dihantar kepada subscriber

Semua ini anda akan dapat pada harga yang tidak masuk akal.
Kalau satu ebook ini berharga paling rendah RM50, nilai keseluruhan adalah RM1000..

Tapi anda akan dapat kesemua ebook ini pada harga promosi…

YA, RM20 sahaja. Ini bermaksud modal anda untuk setiap ebook cuma RM1 sahaja. Satu penjimatan besar.

Jangan Tunggu Lama!
Dapatkan Aksess PLR Anda Sekerang!
RM200

HARGA ISTIMEWA
RM20 SAHAJA!

Bertindak segera!

Sekarang anda mungkin nampak harga RM20, entah esok lusa atau beberapa minit kemudian harga berubahan menjadi lebih tinggi..

Peluang ini mungkin tidak akan muncul lagi pada masa akan datang. Jadi, baik rebut peluang ini sekarang!

Berminat dengan tawaran ini?
Klik pada butang dibawah..

[NEWBIE] ebay lubuk USD

[NEWBIE] ebay lubuk USD

Kita sedia tahu matawang USD lebih tinggi daripada RM. Lebih-lebih lagi pada waktu sekarang. Ini jumlah tukaran Ringgit Malysia dan US Dollar yang baru saya semak sebentar tadi.


Nilai untuk 1 USD bersamaan dengan RM4.42 .

Nilai USD yang tinggi memberi tekanan kepada mereka yang menjalankan perniagaan import barangan luar. Tidak hairanlah harga barang pun semakin meningkat kerana bukan semua sumber ada di dalam negara. Ada masanya pengilang perlu mengimport sumber mentah dari luar dan biasanya matawang USD digunakan.

Bagi mereka yang suka-suka membeli hanya untuk kepuasan, mungkin sekarang aktiviti membeli tu dah kurang disebabkan perubahan ini.

Kita sudah tahu berapa nilainya dan inilah masa yang sesuai untuk menceburkan diri dalam bisnes yang memberi keuntungan dalam USD.

Terdapat banyak platform yang ada di internet untuk menjana pendapatan dan ebay salah satu daripada lubuk USD. Dalam blog Lubuk Digital setakat ini ada 3 artikel yang saya terbitkan berkaitan dengan ebay dan ketiga-tiga artikel itu ditulis oleh “ebay player” sendiri. Sungguh memberi inspirasi dan semangat untuk turut serta dalam bisnes ebay.

Bagi mereka yang baru mengenali ebay, ebay bukanlah satu paltform baru malahan sudah lama bertapak dalam industri bisnes internet. Ianya umpama Lelong.my versi luar negara. Sebelum ini ebay banyak dikuasai oleh player antarabangsa dan mereka berjaya mengaut keuntungan sehingga jutaan dolar setiap tahun..Tapi kini sudah ramai player tempatan turut menyelit di dalam kejayaan tersebut.

Saya ada terbaca status rakan di Facebook mengenai cara buat duit di ebay dan saya follow beliau. Nama beliau Imzan Razin . Menurut katanya, beliau bukanlah seorang otai, master mahupun pakar dalam ebay tapi apa yang saya nampak hasil yang beliau tunjukkan sama seperti mereka yang sudah berpengalaman lama dalam ebay.

Maksudnya disini “title” pakar bukanlah segalanya untuk mencapai kejayaan tetapi usaha itu penting untuk mencapai kejayaan seperti seorang pakar.

Beliau ada hasilkan satu ebook asas mengenai ebay khas untuk newbie. Ebook ini adalah berdasarkan kepada pengalaman beliau sendiri. Jika anda berminat untuk buat duit melalui ebay, inilah panduan yang anda perlukan. Sebelum kuasai ebay, lebih baik kuasai asasnya dulu. Klik butang dibawah untuk lebih lanjut.

Kuasai Bisnes Ebay