Pembelian terkini..
PERHATIAN: Ebook ini tidak sesuai untuk semua orang.

KINI GILIRAN ANDA PULA!!!

"Ketahui Bagaimana Saya Boleh Buat Income Stable Hari-Hari melalui Bisnes Online dengan Mudah!

Dalam Masa yang Singkat, Anda akan Belajar Secara Teori dan Praktikal Segala Rahsia Buat Duit Mudah dari Internet yang Saya Sendiri Gunakan!
Ketahui Cara Mudah Bagaimana Buat Duit Pantas Dari Internet Berbekalkan Apa Yang Anda Ada.

Assalamulaikum dan Selamat Sejahtera.

Pada masa kini internet merupakan lubuk duit yang WAJIB semua orang terokai. Bukan hanya disebabkan oleh perubahan masa tetapi juga disebabkan oleh kemudahan teknologi dan penjimatan itu sendiri. Ramai yang mempunyai masalah menggunakan internet sebagai tempat carian pertama bagi menyelesaikan masalah mereka kerana hasilnya yang pantas.

Jika anda masih TIDAK menggunakan Internet untuk buat duit, ini adalah satu kerugian yang sangat besar! Ianya seumpama anda biarkan LONGGOKAN WANG di atas meja anda tanpa berusik!

Tahukah anda dengan Internet anda boleh BUAT...
DUIT di mana-mana! Cukup ada handphone, laptop dan internet connection anda dah boleh mula bisnes anda dalam beberapa klik sahaja.
Bisnes jual produk digital. Jual ebook pun untung boleh cecah ratus ribu.
Bisnes jual produk fizikal. Tak perlu simpan stok pun masih boleh jual.
Servis berkaitan dengan kemahiran anda. Kemahiran asas seperti menulis juga antara salah satu kerja online yang mendapat sambutan.
Buat bisnes kecil-kecilan anda menjadi sebesar-besarnya! Mana taknya TIADA HAD untuk anda dapatkan customer ke bisnes anda.
Online kan bisnes offline anda. Dah ada kedai? Tak pe, internet boleh bantu untuk pasarkan jenama kedai anda.
SALESMAN AUTOMATIK untuk bisnes anda. Tak perlu lagi anda susah-susah nak jumpa orang satu per satu promosikan produk anda lagi! Buang masa dan sales pun tak banyak.
Kalau nak cerita apa yang BEST pasal buat duit dari internet ni memang banyak!

Tetapi..
167686493

Itu yang BEST aje...
yang tak BEST nya pun ada juga!

SERIUS? Biar betul, ada juga ke yang tak BEST pasal bisnes online ni?

Haha...memang ada juga mereka yang tak dapat manfaatkan internet ini untuk bisnes mereka! Mana taknya...mereka tak tahu benda-benda ni:
Teknik PEMASARAN yang betul. Ingat bila dah buat bisnes online tak perlu cari orang untuk beli.
Tempat mencari kerja. Ada kemahiran nak jual tapi tak tahu dekat mana nak cari mereka yang perlukan kemahiran ni.
Jual PRODUK Syok Sendiri! Dia rasa produk dia CONFIRM sales banyak TAPI tak buat research ada tak DEMAND produk yang nak dijual tu! Kesudahannya MODAL dah keluar tapi SALES “TELOR AYAM” jer.
Jual produk yang tak EVERGREEN. Jual produk bermusim je, lepas habis musim tu dah tak ada sales lag.
Keluar modal ribu-ribu nak beli stok produk sedangkan masih baru lagi. Mereka tak tahu bagaimana nak dapatkan sumber produk TANPA PERLU KELUARKAN SATU SEN PUN!
Menjual dalam iklan orang lain. Mereka rasa mereka menjual produk yang sama dan fikir ianya tak salah kalau menjual dalam iklan orang lain. Rezeki masing-masing. Tapi mereka tak tahu apa yang mereka lakukan ini bukan pemasaran sebenar tetapi SPAM. Semua orang bencikan SPAM! Silap hari bulan bisnes anda boleh hancur.
Gunakan iklan berbayar sampai habis berpuluh-puluh, beratus-ratus tapi tak seorang pun yang beli. Target jual kepada semua orang! Ingat semua orang nak beli produk mereka tapi sebenarnya mereka cuma menghabiskan duit untuk beriklan pada orang yang salah.
Bisnes online juga memerlukan pengorbanan masa ,keringat, konsistensi dan disiplin. Bukan duduk diam dapat duit. Tak buat apa-apa duit berkepuk-kepuk masuk poket.
116377138

Inilah peluang untuk belajar cara
betul buat duit dari internet
yang MAMPU berikan RESULT
pada anda!

Wah BESTnya!!!

Sabar dulu...

Sebelum saya terangkan lebih lanjut, izikan saya perkenalkan diri saya terlebih dahulu...

Bagi anda yang belum kenal siapa saya, nama saya Rani Ishak.

Saya mula berbisnes internet sejak hujung tahun 2011 selepas tamat pengajian diploma Sains Komputer (IT) UTM..ketika itu saya cuma sekadar suka-suka untuk mencuba memandangkan agak sukar untuk mencari pekerjaan selepas gaduasi. Saya jual produk, join bermacam-macam program, join MLM. Pada masa itu semuanya tidak mendatangkan hasil. Saya fikir panjang..tak kan masih nak bergantung pada mak ayah.

Buntu...

Saya mula daftar forum WangCyber dan dari situlah semuanya berubah. Memandangkan saya tahu mengenai grafik , jadi saya buka satu topik baru untuk berikan servis design secara percuma. Banyak pemilik bisnes yang berikan maklumbalas dan mahukan servis grafik yang saya berikan. Sampai masa tawaran tersebut saya tutup dan buka pula servis berbayar. Ingatkan kalau berbayar permintaan tu dah makin kurang tapi apa yang saya fikirkan meleset sama sekali. Permintaan masih banyak dan dari situ saya mula serius untuk buat duit melalui servis grafik.

Alhamdulillah..bermula dari grafik sekarang sudah terlibat dengan banyak jenis bisnes online. Pendapatan ada yang saya dapat boleh dikatakan dari pelbagai sumber. Daripada servis grafik, jual ebook, jual template, jual produk kecantikan, malahan jual website di pasaran luar.

Kini, matlamat saya adalah untuk bantu dan bimbing mereka yang betul-betul bersungguh-sungguh ingin berjaya dalam bisnes internet mereka.

455523815

Apa yang bakal
anda pelajari nanti adalah
100% cara buat duit melalui internet yang
saya sendiri lakukan dan sudah
TERBUKTI BERJAYA!

Ok lah...anda mesti tertanya-tanya apa yang bakal saya DEDAHKAN nanti...

MEMPERKENALKAN..
Buat Duit Pantas dari Internet - Edisi Newbie!

image3
Ni dia sedikit sebanyak apa yang akan didedahkan...
ISI KANDUNGAN EBOOK
Digital vs Fizikal vs Servis – dalam bab ini akan diterangkan kepada anda asas jenis-jenis produk dan servis yang boleh anda jual. Ini merupakan langkah pertama anda kerana ramai yang ingin bermula untuk buat duit online tersekat di bahagian ini disebabkan tidak tahu produk apa untuk dijual.
Tempat mencari kerja – bab ini lebih kepada servis yang anda jual. Sekiranya anda mempunyai kemahiran tertentu, penting untuk anda mencari mereka yang memerlukan perkhidmatan anda.
Lubuk Trafik – kesemua bisnes memerlukan trafik. Tanpa trafik, bisnes anda sama seperti mempunyai kedai yang tidak diketahui oleh orang ramai. Anda akan didedahkan dengan cara untuk mendapatkan trafik secara percuma dan berbayar.
Cara Promosi – Penting! Lakukan promosi dengan cara yang betul, bukan dengan cara SPAM. Ada beberapa cara yang anda boleh gunakan juga dikongsikan untuk anda.
Tips Tambahan – perkara penting sebagai peniaga online yang wajib anda ketahui.
Jika anda dapat lihat banyak perkara yang wajib dan perlu anda tahu ada dalam isi kandungan.

Untuk pengetahuan anda juga, ebook ini akan dikemaskini dari masa ke semasa dan akan dipecahkan kepada modul berasingan untuk memastikan maklumat dapat disampaikan dengan lebih teratur dan teliti.

Disebabkan itu, seiring dengan kemaskini dan penambahan bahan-bahan baru saya tidak dapat menjamin ebook ini akan diedarkan pada harga yang sama pada masa akan datang.
Ebook ini anda boleh dapat dengan modal yang tersangat rendah iaitu..
RM5 Sahaja! TAMAT
RM10 Sahaja!
RM15 Sahaja! (harga seterusnya)
RM20 Sahaja! (harga seterusnya)
Ini BUKAN GIMIK MARKETING untuk dapatkan sales yang cepat, sebaliknya ia adalah harga sebenar pernah dan akan saya berikan. Sebaik sahaja saya rasakan kuota mencukupi harga akan saya naikkan.
Kenapa murah sangat?
Saya tahu sebagai seorang newbie saya juga pernah menjadi seperti anda. Mengharapkan satu panduan yang boleh digunakan sebagai rujukan pada harga yang rendah dan inilah sedikit sebanyak yang saya boleh berikan kepada anda.

Jujur saya katakan, pada mulanya saya ingin berikan ebook ini secara percuma tetapi memandangkan sebelum ini ramai yang memuat turun produk saya menggunakan emel palsu, tidak serius dan tidak melakukan sebarang tindakan, kali ini saya nekad untuk meletakkan harga.

Ini adalah salah satu cara saya untuk membantu dan menapis mereka yang benar-benar ingin menjana pendapatan melalui internet. Bukan sekadar download dan peram.

Pelaburan RM10 masih terlalu kecil untuk bermula. Saya harap ianya dapat membantu anda.
Dapatkan Sebelum Harga Ini Ditamatkan..
Harga akan dinaikkan secara berperingkat pada bila-bila masa tanpa notis dan pemberitahuan.
SIAPA YANG LAYAK MEMILIKI EBOOK INI?
Anda yang masih tercari-cari peluang menjana pendapatan tambahan.
Newbie yang tidak tahu langsung cara buat duit dari internet.
Teringin untuk mencuba bisnes internet.
Sudah terlibat dalam bisnes internet tapi belum pernah menjana pendapatan.
Mempunyai kesungguhan untuk belajar dari pelbagai sumber.
Terus melakukan tindakan tanpa berlengah.
SIAPA YANG TIDAK LAYAK MEMILIKI EBOOK INI?
Sudah berjaya menjana pendapatan melalui internet.
Sudah beli banyak panduan buat duit.
Sudah tahu banyak cara buat duit melalui internet.
Sudah mempunyai sumber kewangan yang kukuh.
Suka-suka nak dapatkan sebab nak tahu.
Menganggap ebook ini akan terus memberi pulangan lumayan selepas memilikinya.
Saya tahu selepas mendapatkan ebook ini, anda mungkin berdepan dengan pelbagai cabaran. Oleh itu, saya TAK NAK tinggalkan anda terkapai-kapai tanpa hala tuju dan akhirnya GIVE UP dan tak dapat hasilkan apa-apa pun.
SPECIAL UNTUK ANDA YANG DAPATKAN SALINAN INI.
Dapat edisi kemaskini secara PERCUMA.
Dapat ebook tambahan secara PERCUMA. (Akan datang – dimasukkan ke ruangan download)
Dapat info berkaitan bisnes yang boleh anda jalankan hanya melalui internet. (Akan dihantar melalui emel)
Kupon diskaun untuk produk digital saya yang lain. (Silap hari bulan boleh dapat PERCUMA)
Support melalui emel. (Soalan yang mendapat perhatian, saya akan jadikan sebagai ebook lengkap untuk membantu anda)
Saya tahu selepas mendapatkan ebook ini, anda mungkin berdepan dengan pelbagai cabaran. Oleh itu, saya TAK NAK tinggalkan anda terkapai-kapai tanpa hala tuju dan akhirnya GIVE UP dan tak dapat hasilkan apa-apa pun.
Harga akan dinaikkan secara berperingkat pada bila-bila masa tanpa notis dan pemberitahuan.
PS: Ebook ini adalah ebook pertama saya yang dijual pada harga yang begitu murah. Selepas harga dinaikkan, saya tiada perancangan lagi untuk menurunkan harga selepas ini. Jadi pastikan anda GRAB PELUANG INI SEKARANG.
PENAFIAN PENDAPATAN: USAHA TELAH DIBUAT BAGI MEMASTIKAN SEGALA MAKLUMAT YANG DISAMPAIKAN ADALAH BETUL. SETIAP PENGIRAAN KEUNTUNGAN DAN POTENSI KEUNTUNGAN HANYALAH ANGGARAN SAHAJA, TIADA JAMINAN SETIAP PEMBELI AKAN MENDAPAT KEUNTUNGAN DAN KEPUTUSAN YANG SAMA SEPERTI DITUNJUKKAN. WALAUBAGAIMANAPUN POTENSI UNTUK MENDAPAT HASIL MELALUI KAEDAH YANG DITUNJUKKAN TETAP ADA BERGANTUNG KEPADA TAHAP USAHA PROMOSI YANG DILAKUKAN. PROMOSI BERTERUSAN DAPAT MENJANJIKAN HASIL YANG LEBIH BAIK.
image2
Copyright 2017 - Orenbox Solutions (002291057-D) - All Rights Reserved